Recept

Neapolská zeleninová mísa

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37210

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule červená
300 g Cuketa
200 g Lilek
3 polévková lžíce Olej olivový
200 g Paprika zelená
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 98 kcal
Kilojoule 412kJ
6% Sacharidy 21 g
2% Tuky 2 g
4% Sodík 72 mg
8% Bílkoviny 5 g

Neapolská zeleninová mísa postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci rozpálíme olej a osmahneme na něm na kostičky nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme na proužky nakrájenou papriku, cuketu a lilek a 5 minut dusíme.

2

Poté vložíme do hrnce na kostky nakrájená rajčata, přidáme rajčatový protlak, bazalku, tymián, 200 ml vody, vše promícháme, osolíme a opepříme. Hrnec zakryjeme pokličkou a dusíme ještě asi 30 minut.

3

Servírujeme na připravené talíře a zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept