Jednoduchý recept

Zelná omáčka s klobásou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 37215
Kategorie: Maso

Ingredience

70 g Cibule
600 g Klobása uzená
50 g Mouka pšeničná hladká
60 g Sádlo škvařené
150 g Smetana zakysaná 14%
5 g Sůl
150 ml Voda pitná
200 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 583 kcal
Kilojoule 2 438kJ
9% Sacharidy 32 g
51% Tuky 38 g
25% Sodík 491 mg
50% Bílkoviny 28 g

Zelná omáčka s klobásou postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí scedíme, nálev si ponecháme, zelí trochu překrájíme, cibuli nakrájíme nadrobno.

2

V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli, mouku a usmažíme světlejší cibulovou jíšku, přidáme zelí i s nálevem, přilijeme ještě trochu vody, osolíme a vaříme 30 minut. Zjemníme zakysanou smetanou, podle chuti dosolíme, ještě chvilku povaříme a odstavíme.

3

Klobásy ohřejeme, rozdělíme na talíře a zalijeme zelnou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept