Recept

Crostini s uzeným lososem a pancettou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 37231
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

12 krajíc Bageta
1 kávová lžička Citronová kůra
2 polévková lžíce Hořčice Bornier - hrubozrnná
3 polévková lžíce Kapary
200 g Losos uzený
5 polévková lžíce Olej olivový
80 g Pancetta
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 543kJ
2% Sacharidy 7 g
40% Tuky 30 g
16% Sodík 324 mg
34% Bílkoviny 19 g

Crostini s uzeným lososem a pancettou postup přípravy receptu:

1

Bagetu nakrájíme na plátky, po obou stranách potřeme olejem a urovnáme na plech. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 10 minut, vyjmeme a necháme vychladnout.

2

Pancettu nakrájenou na plátky vložíme na několik minut pod rozpálený gril a vyjmeme na papírovou utěrku.

3

Uzeného lososa nakrájíme na tenké plátky.

4

V misce smícháme zakysanou smetanu s hořčicí, nasekanými kapary, citronovou šťávou a kůrou. Podle chuti opepříme.

5

Na topinky naneseme kopečky krému, na ně upravíme plátky lososa, pancettu a nakrájenou pažitku.

6

Podáváme na ploché míse.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept