Jednoduchý recept

Skopový guláš s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 37244
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Česnek
80 g Cibule
200 g Hrášek mražený
80 g Kukuřice cukrová nakládaná
40 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká
3 g Pepř černý mletý
40 g Protlak rajčatový
400 g Rýže dušená
50 g Sádlo škvařené
600 g Skopová plec
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 774 kcal
Kilojoule 3 239kJ
12% Sacharidy 45 g
74% Tuky 55 g
52% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 22 g

Skopový guláš s hráškem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.

2

V hrnci roztavíme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, osolíme a opepříme. Dusíme ve vlastní šťávě do vysmahnutí na tuk. Přimícháme rajčatový protlak, zasypeme moukou, promícháme, zalijeme vodou a vaříme 1 hodinu.

3

V pánvi orestujeme na másle rozmražený hrášek se scezenou kukuřicí a přidáme do guláše, dochutíme česnekem. Povaříme ještě 20 minut a odstavíme.

4

Guláš rozdělíme na talíře a doplníme dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept