Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 37249
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
2 kávová lžička Hořčice Dijonská
1 kávová lžička Hořčice kremžská
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
225 g Houby čerstvé
1 ks Jablka
12 ks Klobása vepřová
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Šalvěj čerstvá
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
300 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 955 kcal
Kilojoule 3 998kJ
3% Sacharidy 10 g
109% Tuky 82 g
86% Sodík 2 g
58% Bílkoviny 33 g

Klobásy na hořčici postup přípravy receptu:

1

V kastrole na rozehřátém oleji zvolna opečeme klobásky dozlatova a vyjmeme. Do kastrolu vsypeme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a osmažíme ji. Přidáme očištěné, případně nakrájené houby a smažíme 5 minut. Vmícháme oloupané, na kousky nakrájené jablko, bobkový list, nasekanou šalvěj a vývar. Přivedeme k varu, vložíme klobásy a pod pokličkou za častého míchání podusíme 20 minut. Jablka se mají rozpadnout - pokud ne, rozmačkáme je vidličkou.

2

V misce promícháme hořčici se smetanou, osolíme a opepříme. Vlijeme do kastrolu a povaříme 5 minut do zhoustnutí.

3

Vhodnou přílohou je bramborová kaše a dušené zelí.

Poznámka

Použijeme malé klobásy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept