Recept

Knedlíčky z tresky s koprovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37250
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
100 g Křen
40 g Máslo čerstvé
40 ml Mléko polotučné
100 g Mrkev kořen
2 g Nové koření celé
6 g Pepř černý mletý
100 g Petržel kořen
2 ks Rohlíky bílé
20 g Strouhanka
9 g Sůl
900 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 538kJ
5% Sacharidy 18 g
24% Tuky 18 g
40% Sodík 802 mg
60% Bílkoviny 33 g

Knedlíčky z tresky s koprovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme, stáhneme kůži, vykostíme. Na másle osmažíme cibulku nadrobno, přidáme nakrájený rohlík namočený v mléce a vše i s rybou umeleme na masovém strojku. Přidáme vejce, strouhanku, sůl a pepř a dokonale promícháme.

2

Zbytky z ryby, kořenovou zeleninu a koření přivedeme k varu, z promíchané hmoty vytvoříme kuličky a vhodíme do vývaru. Vaříme asi 20 minut, vyjmeme a necháme okapat na cedníku. Podáváme s křenovou omáčkou ze zakysané smetany a nastrouhaného křenu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept