Jednoduchý recept

Tofu s hráškem a houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 37251

Ingredience

100 g Hrášek
6 polévková lžíce Olej rostlinný
25 g Shiitake houby
4 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
450 g Sýr sójový - Tofu
1 kávová lžička Zázvor mletý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 707kJ
6% Sacharidy 20 g
7% Tuky 5 g
0% Sodík 3 mg
19% Bílkoviny 11 g

Tofu s hráškem a houbami postup přípravy receptu:

1

Do mísy vložíme čínské houby, zalijeme vroucí vodou, aby byly potopené a necháme 10 minut stát.

2

Tofu pokrájíme na kostičky. Do další mísy dáme solamyl, přidáme tofu a promícháme.

3

Ve woku rozehřejeme olej, vložíme do něj kostky tofu a smažíme 3 minuty. Poté vyndáme a necháme okapat. Necháme ve woku 2 lžíce oleje, přidáme nasekaný česnek, čínské houby a zázvor a smažíme 3 minuty.

4

Přidáme tofu a hrášek. Prohříváme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept