Jednoduchý recept

Jemně obalované hřiby

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3727
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Česnek
8 ks Hříbky čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 ks Petržel - nať
100 g Solamyl
100 g Strouhanka
1 špetka Sůl
100 g Sýr Parmezán
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 612kJ
14% Sacharidy 51 g
15% Tuky 11 g
35% Sodík 694 mg
44% Bílkoviny 25 g

Jemně obalované hřiby postup přípravy receptu:

1

Hříbky očistíme a nakrájíme na tenké plátky o síle cca 8mm a mírně osolíme.

2

Vejce rozšleháme a osolíme. Petržel omyjeme, necháme okapat a lístky nadrobno nasekáme. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno.

3

Do jednotlivých talířů nasypeme strouhanku, maizenu,strouhaný parmazán a petržel. Do každého z nich i do vajec přidáme trošku česneku.

4

Plátky hříbků rozdělíme a obalujeme v těchto kombinacíh. Jen ve vejcích, nebo vejce, petržel strouhanka, nebo vejce, parmazán, strouhanka, zbytek necháme přírodních.

5

V pánvi rozpálíme olej a všechny plátky osmažíme po dobu 4-5min, poté necháme na kuchyňském papíru odsát přebytečný tuk a ještě teplé podáváme ochucené čerstvě mletým pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept