Recept

Hrnec s fazolemi černými

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 37291

Ingredience

225 g Bambusové výhonky konzervované
1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Fazolová černá omáčka
125 g Fazolové lusky zelené
1 ks Karotka
8 ks Kukuřice
250 g Nudle rýžové
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
6 ks Shiitake houby
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
275 g Sýr sójový - Tofu
1 kávová lžička Sůl
125 g Zelí čínské
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 641 kcal
Kilojoule 2 682kJ
32% Sacharidy 117 g
17% Tuky 13 g
21% Sodík 430 mg
48% Bílkoviny 27 g

Hrnec s fazolemi černými postup přípravy receptu:

1

Do misky s teplou vodou namočíme houby na 25 minut, poté necháme okapat a přebytečnou tekutinu uschováme. Tuhé středy odstraníme a houby nakrájíme.

2

Tofu nakrájíme na kostičky. Rozpálíme v pánvi polovinu oleje, přidáme tofu a osmahneme do hněda. Vyndáme a necháme okapat. Přidáme zbylý olej a osmahneme houby, pokrájenou karotku, fazolky, bambusové výhonky, pokrájenou papriku, kukuřičky a přidáme pokrájené čínské zelí a vše smažíme 2 minuty.

3

Do směsi přidáme tofu, přimícháme sójovou omáčku, omáčku z černých fazolí a cukr, přivedem k varu, přidáme 6 lžic uschované vody smíchané se solamylem a pod pokličkou vaříme, než omáčka zhoustne a část se odpaří. Podle chuti dosolíme.

4

Rýžové nudle připravíme podle návodu a podáváme se směsí z pánve.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept