Recept

Vepřová žebírka plněná šunkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 37300

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
150 ml Olej rostlinný
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
700 g Vepřová žebra
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 934 kcal
Kilojoule 3 908kJ
2% Sacharidy 6 g
112% Tuky 84 g
21% Sodík 429 mg
66% Bílkoviny 37 g

Vepřová žebírka plněná šunkou postup přípravy receptu:

1

Z omytých žebírek odstraníme kost, maso naklepeme, po okrajích nařízneme a osolíme. Na polovinu žebírka položíme plátek šunky a zakryjeme druhou polovinou žebírka. Okraje masa přiklepneme paličkou.

2

Naplněná žebírka obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Na pánvi na rozehřátém oleji maso smažíme zvolna po obou stranách.

3

Vhodnou přílohou je bramborová kaše a čerstvá zelenina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept