Zdravý recept

Jogurtová panna cotta s nektarinkovým želé

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3731

Ingredience

375 ml Džus jablečný
500 ml Jogurt bílý
2 polévková lžíce Med včelí
4 ks Nektarinka
1 polévková lžíce Voda z pomerančových květů
4 plátek Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 913kJ
10% Sacharidy 37 g
7% Tuky 5 g
4% Sodík 72 mg
11% Bílkoviny 6 g

Jogurtová panna cotta s nektarinkovým želé postup přípravy receptu:

1

Želatinu namočíme do studené vody. Mezitím zahřejeme v kastrůlku jogurt s medem, odstavíme a vmícháme 2 plátky želatiny. Směs rozdělíme do 4 vyšších pohárků a necháme ztuhnout v lednici.

2

Zahřejeme jablečný džus, přidáme pomerančovou vodu, odstavíme a vmícháme zbytek želatiny.

3

Do vychlazených pohárků položíme na jogurt nektarinku, uvařenou v páře a vychlazenou, zalijeme připraveným želé a opět dáme do lednice. Když dezert ztuhne, podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept