Jednoduchý recept

Kuřecí maso v srnčím hřbetu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 37313

Ingredience

200 g Anglická slanina
500 g Kuřecí prsa
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Petržel - nať
3 polévková lžíce Strouhanka
200 g Sýr Eidam cihla 45%
2 g Sůl
5 ks Vejce slepičí
500 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 735 kcal
Kilojoule 3 074kJ
5% Sacharidy 17 g
63% Tuky 48 g
69% Sodík 1 g
105% Bílkoviny 59 g

Kuřecí maso v srnčím hřbetu postup přípravy receptu:

1

Nejprve si připravíme tvrdý sýr eidam, který nastrouháme na slzičky. Do sýra vmícháme vejce, strouhanku, sůl, černý pepř, nakrájenou petrželku a mraženou zeleninu. Vše promísíme.

2

Kuřecí maso opláchneme, osušíme, rozkrájíme na tenčí plátky, které lehce naklepeme.

3

Dno formy na srnčí hřbet vyskládáme anglickou slaninou, na slaninu poklademe kuřecí maso a střed bude tvořit zeleninová nádivka. Ze stran přihneme anglickou slaninu s masem. Přikryjeme tak nádivku.

4

Vložíme do trouby a pečeme asi půl hodiny.

Poznámka

Můžeme podávat teplé s brambory, ale i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept