Jednoduchý recept

Dušená mladá zelenina

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 37347

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 kávová lžička Cukr krupice
250 g Karotka
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Pórek
250 g Tuřín
200 ml Vývar zeleninový
8 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 437 kcal
Kilojoule 1 828kJ
23% Sacharidy 82 g
14% Tuky 10 g
19% Sodík 372 mg
21% Bílkoviny 12 g

Dušená mladá zelenina postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme máslo. Přidáme očištěný, podélně rozpůlený pórek a tuřín, očištěnou baby karotku a oloupanou šalotku. Přilijeme vývar, přidáme cukr, bobkový list a pepř. Přivedeme k varu a pod pokličkou vaříme 10 minut.

2

Pokličku odstraníme a zeleninu vaříme 2-3 minuty. Šťáva má zhoustnout.

3

Ve šťávě obalíme zeleninu, vyjmeme bobkový list a podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept