Jednoduchý recept

Papriky plněné po italsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37361
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cibule červená
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kečup
1 ks Lilek
6 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika oranžová
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika žlutá
1 kávová lžička Pepř černý mletý
125 g Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
125 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 107 kcal
Kilojoule 448kJ
4% Sacharidy 16 g
8% Tuky 6 g
11% Sodík 214 mg
6% Bílkoviny 3 g

Papriky plněné po italsku postup přípravy receptu:

1

Na poloviny překrojíme papriky. Odstraníme jádřince a semínka. Pokapeme pár kapkami olivového oleje, osolíme a opepříme.

2

Zbývající olivový olej rozehřejeme na pánvi, přidáme pokrájenou cibuli, lilek a žampiony, smažíme 4 minuty. Poté přendáme do misky. Do lilkové směsi přidáme pokrájená rajčata, bazalku, citronovou šťávu a houbový kečup. Touto směsí naplníme půlky paprik. Zabalíme je do fólie a grilujeme 20 minut, jednou obrátíme.

3

Poté opatrně rozbalíme a podáváme ozdobené bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept