Recept

Salát se štěrbákem, jablkem, řeřichou a mandlemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 37376
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice Dijonská
1 ks Jablka
150 g Jogurt bílý
1 špetka Kari koření
1 polévková lžíce Majonéza
20 g Mandle plátky
2 kávová lžička Med včelí
1 hrst Řeřicha
1 ks Štěrbák zahradní
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 87 kcal
Kilojoule 363kJ
3% Sacharidy 13 g
5% Tuky 4 g
1% Sodík 16 mg
5% Bílkoviny 3 g

Salát se štěrbákem, jablkem, řeřichou a mandlemi postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme jogurt s majonézou, medem, hořčicí, kari kořením a zázvorem.

2

Do mísy vsypeme omytou řeřichu, omytý, na plátky nakrájený štěrbák a omyté, na plátky nakrájené jablko. Promícháme s připraveným dresinkem a salát ozdobíme opraženými plátky mandlí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept