Recept

Smažené závitky z línů

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 37382

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Hříbky čerstvé
1800 g Lín
200 g Mouka pšeničná hladká
50 g Máslo čerstvé
3 dl Olej rostlinný
6 g Pepř černý mletý
1 ks Rohlíky bílé
200 g Strouhanka
10 g Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 497 kcal
Kilojoule 2 081kJ
10% Sacharidy 36 g
23% Tuky 17 g
34% Sodík 687 mg
85% Bílkoviny 48 g

Smažené závitky z línů postup přípravy receptu:

1

Z ryb odkrojíme hlavy, ocasy a ploutve, vykostíme a nakrájíme větší řezy, které nasolíme. Malou část masa nasekáme na jemno. V míse namočíme nakrájený rohlík do mléka, přidáme sůl, pepř, nasekané rybí maso a na másle osmaženou cibuli nadrobno s opečenými hříbky. Vmícháme vejce a důkladně promícháme. Rybí řezy naplníme směsí, závitky zavážeme, obalíme v mouce, mléku a strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept