Jednoduchý recept

Vepřový bůček pečený s párky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 374
Kategorie: Maso

Ingredience

2 g Kmín celý
200 g Párky jemné
30 g Sůl
1000 g Vepřový bok
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 579 kcal
Kilojoule 2 424kJ
0% Sacharidy 0 g
78% Tuky 58 g
60% Sodík 1 g
21% Bílkoviny 12 g

Vepřový bůček pečený s párky postup přípravy receptu:

1

Vepřový bůček zbavíme žeberních kostí, opláchneme a podélně protkneme oloupanými párky. Maso mírně osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče kůží dolů na rozsekané kosti a podlijeme vodou. Pečeme zvolna doměkka a dozlatova. Během pečení bůček přeléváme šťávou a podléváme vodou.

2

Před koncem pečení bůček obrátíme, nařízneme kůži na proužky a maso dopečeme.

3

Upečený bůček vyjmeme, do šťávy podle potřeby přilijeme vodu, krátce převaříme a procedíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept