Zapečené ciabatty - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Zapečené ciabatty
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | brousek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 3741 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 hrst | Bazalka |
3 ks | Ciabatta |
60 g | Mozzarella |
2 polévková lžíce | Olej olivový extra panenský |
1 ks | Paprika červená |
1 špetka | Pepř černý mletý |
2 polévková lžíce | Protlak rajčatový |
1 špetka | Sůl |
200 g | Tuňák v oleji |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 63g |
---|---|
Cholesterol | 41,7mg |
Draslík | 439,1mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 1g |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 44,8mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bazalka, Ciabatta, Mozzarella, Paprika červená, Sůl, Tuňák v oleji mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový extra panenský, Pepř černý mletý, Protlak rajčatový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Zapečené ciabatty postup přípravy receptu:
1 | Promícháme proužky papriky s nasekanou bazalkou a protlakem, osolíme a opepříme. |
2 | Rozřízneme ciabatty, pokapeme olejem a krátce opečeme. |
3 | Obložíme je paprikovou směsí, tuňákem a kousky mozzarelly. |
4 | Na 5 minut dáme zapéct do trouby. |