Recept

Vepřová plec s houbami, rajčaty a paprikami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 37455

Ingredience

3 ks Cibule
150 g Houby čerstvé
1 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová plec
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 261kJ
4% Sacharidy 15 g
55% Tuky 41 g
16% Sodík 315 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vepřová plec s houbami, rajčaty a paprikami postup přípravy receptu:

1

V kastrole na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme omyté, na hranolky nakrájené maso, osmahneme a zasypeme hladkou moukou. Znovu krátce osmahneme, vmícháme mletou papriku, osolíme a podlijeme horkou vodou. Dusíme do poloměkka.

2

Potom k masu přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, omytá, na dílky nakrájená rajčata a očištěné, na proužky nakrájené papriky. Opepříme a dusíme doměkka. Nakonec pokrm okořeníme majoránkou.

3

Můžeme podávat s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept