Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37497

Ingredience

1 ks Cibule červená
1 kostka Droždí
150 g Klobása - Čabajka
360 g Směs na chléb v prášku
200 g Sýr Čedar
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 800 kcal
Kilojoule 3 346kJ
18% Sacharidy 64 g
56% Tuky 42 g
38% Sodík 770 mg
76% Bílkoviny 43 g

Calzone s klobáskami postup přípravy receptu:

1

Podle návodu na obalu připravíme ze směsi na chleba a droždí těsto.

2

Mísu s těstem zakryjeme utěrkou a na teplém místě ho necháme vykynout. Poté ho rozdělíme na dvě stejné porce a rozválíme je na kulaté placky. Jednu z placek vložíme na vymazaný plech.

3

Čedar nastrouháme na hrubém struhadle a klobásky nakrájíme na kolečka.

4

Polovinu sýra nasypeme na těsto na plechu, doprostřed položíme kolečka natvrdo uvařeného vejce, kolečka klobásek a kolečka cibule.

5

Vše posypeme zbytkem sýra a zakryjeme druhou rozválenou plackou. Okraje k sobě přitiskneme, pokapeme vodou, zakryjeme utěrkou a necháme na teplém místě kynout ještě 30 minut.

6

Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia a pečeme dozlatova 45 minut. Poté ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept