Recept

Pohanka s vepřovým masem a zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37507

Ingredience

1 ks Cibule
300 ml Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprikové lusky čerstvé
150 g Pohanka
3 ks Rajčata
50 g Sýr Eidam cihla 40%
2 kávová lžička Vegeta
100 g Vepřové maso pečené
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 623kJ
10% Sacharidy 35 g
28% Tuky 21 g
10% Sodík 203 mg
26% Bílkoviny 15 g

Pohanka s vepřovým masem a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Pohanku spaříme vroucí vodou, propláchneme studenou vodou a vsypeme na cibulku zpěněnou v kastrole na oleji. Zalijeme dvojnásobným množstvím vývaru, okořeníme a přidáme nadrobno nakrájený česnek.

2

Omytá rajčata nakrájíme na plátky, očištěné papriky nakrájíme na nudličky. Spolu s nakrájeným vařeným nebo pečeným masem přidáme k pohance. Zamícháme a pod pokličkou zvolna dusíme asi 20 minut.

3

Při podáváním posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept