Jednoduchý recept

Omáčka cibulová

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3751
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Cibule - nať
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1,5 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 špetka Sůl
2 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 65 kcal
Kilojoule 272kJ
2% Sacharidy 6 g
6% Tuky 4 g
12% Sodík 235 mg
2% Bílkoviny 1 g

Omáčka cibulová postup přípravy receptu:

1

Do rendlíku dáme větší část másla, rozehřejeme je, přisypeme cibuli nakrájenou nadrobno a přisypeme polohrubou mouku. Krátce mouku zasmahneme.

2

Poté po částech a za stálého míchání budeme přilévat vývar do jíšky. Vývar s jíšku musíme opravdu dobře rozmíchat, aby se nedělali hrudky.

3

Jíšku zalitou vývarem povaříme cca 15 min.

4

Jakmile bude omáčka hotová, přimícháme do ní zbylé máslo a nasekanou cibulovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept