Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37511

Ingredience

2 polévková lžíce Likér mandlový - Amaretto
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
100 g Třešně
300 g Zmrzlina mandlová
400 g Zmrzlina třešňová
300 g Zmrzlina vanilková
100 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 618 kcal
Kilojoule 2 585kJ
15% Sacharidy 53 g
54% Tuky 41 g
6% Sodík 117 mg
17% Bílkoviny 10 g

Cassata s třešněmi postup přípravy receptu:

1

Formu na srnčí hřbet vložíme na 60 minut do mrazáku.

2

Třešňovou zmrzlinu natlačíme podél stěn do formy, kterou jsme vyjmuli z mrazáku, zakápneme likérem a vložíme na dalších 30 minut do mrazáku.

3

Na třešňovou zmrzlinu natlačíme vanilkovou zmrzlinu a následně mandlovou, zmrzliny prokládáme kousky třešní. Zcela zaplněnou formu vložíme na 60 minut do mrazáku.

4

Po vyjmutí z mrazáku formu ponoříme na malou chvíli z části do misky s horkou vodou. Zmrzlinový dezert vyklopíme na talíř a zdobíme šlehačkou a třešněmi. Navrch můžeme nastrouhat hořkou čokoládu.

Poznámka

Celkem 150 minut na mražení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept