Recept

Černý kořen vařený s máslem a sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37523

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
1 l Hovězí vývar základní
1 špetka Muškátový květ
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
500 g Černý kořen

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 193kJ
7% Sacharidy 26 g
21% Tuky 15 g
37% Sodík 743 mg
24% Bílkoviny 13 g

Černý kořen vařený s máslem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vlijeme vývar a přivedeme k varu. Vložíme očištěný, na 2cm dlouhé kousky nakrájený černý kořen, přidáme koření, cukr a uvaříme doměkka.

2

Uvařený kořen vyjmeme cedníkem a necháme okapat.

3

Na talířích přelijeme každou porci rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept