Recept

Losos s avokádovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 37529
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Estragon
1 ks Limetka
700 g Losos - filety
30 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
Omáčka
2 ks Avokádo
150 ml Jogurt bílý
10 g Limetková kůra
40 ml Limetková šťáva
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 487 kcal
Kilojoule 2 038kJ
5% Sacharidy 19 g
39% Tuky 29 g
56% Sodík 1 g
73% Bílkoviny 41 g

Losos s avokádovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Máslem natřeme 4 velké čtverce fólie na pečení. Na každý dáme 1 filet lososa, osolíme, opepříme, na každý filet dáme snítky estragonu a plátek limetky. Lososa fólií dobře zabalíme a dáme do zapékací mísy. Pečeme 25 minut v předehřáté troubě při 150°C, až je ryba dobře propečená.

2

Zatím uděláme omáčku z avokáda: do mixéru vložíme dužinu z 1 avokáda, jogurt, kůru a šťávu z limetky, podle chuti sůl, pepř a vše

3

dohladka rozmixujeme. Pak přidáme na kostičky nakrájené druhé avokádo.

4

Fólii odstraníme a plátky lososa dáme na ohřáté talíře. Podáváme s omáčkou z avokáda.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept