Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 37542

Ingredience

1 ks Bobkový list
700 g Bělice
1 ks Cibule
150 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
70 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
1250 ml Voda pitná
150 ml Víno bílé
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 887kJ
6% Sacharidy 21 g
50% Tuky 38 g
11% Sodík 213 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rybí polévka z bělic postup přípravy receptu:

1

Bělice očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme oloupanou, rozkrojenou cibuli, oloupaný česnek, olej a koření. Chvíli povaříme, přilijeme víno, přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a zvolna povaříme asi 20 minut. Ryby vyjmeme.

2

Polévku přecedíme, vsypeme do ní propláchnutou rýži a uvaříme ji doměkka.

3

Před podáváním do polévky vložíme kousky ryb a přidáme nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept