Jednoduchý recept

Kuřecí kapsy s pivním sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 37553

Ingredience

400 g Kuřecí prsa
100 g Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
200 g Sýr Krkonošský pivní
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 496kJ
5% Sacharidy 19 g
21% Tuky 16 g
9% Sodík 175 mg
59% Bílkoviny 33 g

Kuřecí kapsy s pivním sýrem postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso omyjeme, osušíme, rozkrájíme a plátky a zlehka naklepeme. Maso osolíme a opepříme.

2

Potom na každý plátek položíme celý pivní sýr, zabalíme závitek a otvory uzavřeme párátky nebo malými jehlami na špízy, můžeme použít nit.

3

V pánvi rozpálíme olej, na olej položíme závitky a osmahneme. Smažíme asi čtvrt hodiny a během smažení obracíme. Po opečení vyndáme maso ven z pánve.

4

V nádobce si vidličkou rozmícháme 1 lžíci hladké mouky s vodou, tím šťávu zahustíme a vytvoříme omáčku, kterou ještě krátce povaříme. Omáčku můžeme dle chuti přisolit.

Poznámka

Pivní sýr můžeme nahradit romadurem nebo hermelínem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept