Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37554
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Brambory
10 g Chilli paprička
100 g Cibule
250 ml Jogurt bílý
1 kávová lžička Koriandr celý
3 g Kurkuma
350 g Květák
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
200 g Paprika zelená
3 g Pepř cayenský
3 g Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
750 g Treska aljašská
150 ml Voda pitná
25 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 304kJ
6% Sacharidy 22 g
10% Tuky 7 g
20% Sodík 398 mg
72% Bílkoviny 40 g

Kari z tresky postup přípravy receptu:

1

Rybu nakrájíme na kostky velikosti 3 cm.

2

Koření rozdrtíme se solí. Drcenou směs dáme na kousky tresky, promícháme, aby se stejnoměrně pokryly. Zakryjeme a necháme 1 hodinu

3

chladničce marinovat.

4

Polovinu oleje rozpálíme na pánvi, přidáme nakrájenou cibuli a zprudka ji 5 minut smažíme. Přidáme plátky zázvoru, nasekané chilli

5

papričku a další 2 minuty zahříváme. Přidáme růžičky květáku, kostičky brambory, nudličky zelené papriky a podusíme ještě 5-7 minut. Děrovanou naběračkou vyjmeme z pánve zeleninu a odložíme ji stranou.

6

Zahřejeme zbylý olej a tresku na něm z obou stran dohněda smažíme. Přidáme zeleninu, přilijeme 150 ml vody a 10 minut zvolna podusíme, až zelenina změkne a ryba je hotová. Osolíme a opepříme. Servírujeme s řídkým jogurtem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept