Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 37583
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
100 g Cibule
1 ks Citrony
700 g Hovězí kýta
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
3 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
5 g Sůl
100 g Ústřice uzené

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 643kJ
2% Sacharidy 9 g
29% Tuky 22 g
40% Sodík 804 mg
72% Bílkoviny 40 g

Biftek s ústřicemi postup přípravy receptu:

1

Osušíme 100 g konzervovaných ústřic. Nadrobno nasekáme cibuli a hrst petrželové natě. Nakrájíme osušené uzené ústřice. Ústřice, cibuli a petržel dobře smícháme v malé misce a až do podávání je necháme chladit.

2

Plátky masa osolíme a opepříme, potřeme česnekem a pokapeme je olejem.

3

Rozpálíme olej a dáme na něj steaky. Krvavé smažíme 3-4 minuty z každé strany, středně propečené 4-5 minut a dobře propečené 7-8 minut z každé strany. Hotové je přemístíme na vyhřáté talíře.

4

Bifteky bohatě pokryjeme obložením z uzených ústřic a ihned je podáváme s řezy citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept