Jednoduchý recept

Kachna pomalu pečená

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 250 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 240 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 37585
Kategorie: Maso

Ingredience

1500 g Kachna mražená
1 kávová lžička Kmín celý
1 kávová lžička Majoránka
2 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 924 kcal
Kilojoule 3 866kJ
0% Sacharidy 1 g
118% Tuky 88 g
7% Sodík 131 mg
56% Bílkoviny 32 g

Kachna pomalu pečená postup přípravy receptu:

1

Kachnu očistíme, opláchneme a necháme ji okapat. Potom ze všech stran osolíme a posypeme kmínem a majoránkou.

2

Takto připravenou kachnu vložíme do pekáče, ničím nepodléváme, přiklopíme a pomalu pečeme při teplotě 140°C. Při této teplotě pečeme přikrytou kachnu 4 hodiny.

3

Odkrytou kachnu pečeme ještě další půlhodinu, ale to již zvýšíme teplotu na 200°C.

4

Kachna je upečená ve vlastní šťávě a je výborná.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept