Recept

Pangasius s jablky a křenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 37606

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Citrony
400 g Jablka
100 g Křen
100 g Máslo čerstvé
800 g Pangasius - filety
300 ml Smetana 16% (pochoutková)
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 447kJ
5% Sacharidy 17 g
29% Tuky 22 g
26% Sodík 525 mg
49% Bílkoviny 28 g

Pangasius s jablky a křenem postup přípravy receptu:

1

Filety z pangasia nakrájíme na menší porce, osolíme, rozložíme do vymazaného pekáčku, přidáme bokový list, poklademe plátky másla a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 20 minut, v průběhu pečení otočíme.

2

Mezitím oloupeme a nastrouháme jablka a křen, v míse důkladně promícháme a přidáme vyšlehanou smetanu. Není potřeba nijak dochucovat.

3

Upečenou rybu rozložíme na plochou mísu a zalijeme částí připravené omáčky, ozdobíme kolečky citronu, zbytek omáčky servírujeme zvlášť v misce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept