Jednoduchý recept

Japonské kořeněné nudle

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37622
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

3 polévková lžíce Chilli omáčka
1 ks Cibule červená
2 ks Cibulka jarní
100 g Fazolové lusky zelené
175 g Mrkev kořen
500 g Nudle čínské vaječné
1 polévková lžíce Olej sezamový
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Sezam - semena
1 l Voda pitná
350 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 951kJ
30% Sacharidy 107 g
143% Tuky 107 g
2% Sodík 30 mg
32% Bílkoviny 18 g

Japonské kořeněné nudle postup přípravy receptu:

1

V hrnci přivedeme vodu k varu, přidáme japonské nudle a povaříme 3 minuty. Poté necháme okapat. Nudle promícháme se sezamovým olejem a semínky.

2

Ve woku rozpálíme slunečnicový olej, přidáme plátky cibule, zelené fazolky, plátky mrkve a pokrájené zelí a 5 minut smažíme. Přidáme chilli omáčku a povaříme 2 minuty.

3

Do woku přidáme sezamové nudle, promícháme a prohřejeme.

4

Japonské nudle podáváme s kořeněnou zeleninou, posypané plátky jarní cibulky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept