Jednoduchý recept

Tofu sladkokyselé

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37630
Kategorie: Zelenina

Ingredience

2 ks Celer řapíkatý
2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Cukr třtinový
125 g Fazolové klíčky
75 g Fazolové lusky zelené
8 ks Klasy kukuřice mražené
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
450 g Sýr sójový - Tofu
2,3 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 991kJ
7% Sacharidy 26 g
128% Tuky 96 g
14% Sodík 281 mg
21% Bílkoviny 12 g

Tofu sladkokyselé postup přípravy receptu:

1

Celer pokrájíme na plátky, mrkev na proužky a papriku na kostičky. Napříč na poloviny rozkrojíme zelené fazolové lusky.

2

Rozpálíme olej ve woku a přidáme utřený česnek, mrkev, celer, papriku, zelené fazolky a kukuřičné klásky a smažíme 4 minuty. Přidáme fazolové klíčky a tofu a povaříme 2 minuty.

3

Cukr, vinný ocet, rajčatový protlak, Solamyl a vývar smícháme a přidáme do pánve. Přivedeme k varu a mícháme, dokud omáčka nezhoustne.

4

Poté ihned podáváme.

Poznámka

Doporučujeme podávat s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept