Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 37644

Ingredience

120 g Cibule
125 g Hrášek
30 g Koriandr čerstvý
200 g Krájená rajčata s bazalkou
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
200 g Rýže dlouhozrnná
5 g Sůl
400 ml Vývar drůbeží
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 528kJ
14% Sacharidy 51 g
6% Tuky 4 g
40% Sodík 804 mg
13% Bílkoviny 8 g

Portorická rýže postup přípravy receptu:

1

Rozpálíme olej, přidáme nasekanou cibuli, propláchnutou rýži a 8-10 minut lehce dohněda smažíme. Přidáme drcený česnek a smažíme ještě 2 minuty.

2

Nalijeme rajčata, přilijeme vývar, osolíme, opepříme, přivedeme k varu, přikryjeme těsnou poklicí a zvolna 15 minut podusíme.

3

Sundáme z ohně a přikrytou ji necháme stát asi 10 minut, aby rýže ještě přijala zbylou tekutinu.

4

Přimícháme ohřátý hrášek a posypeme koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept