Jednoduchý recept

Šneci z kuřecího masa na jehle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 37649

Ingredience

100 g Anglická slanina
400 g Kuřecí prsa
100 g Mouka pšeničná hladká
1 dl Olej rostlinný
1 kávová lžička Směs koření na kuře
2 g Sůl
1 dl Voda pitná
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 576 kcal
Kilojoule 2 411kJ
5% Sacharidy 19 g
55% Tuky 41 g
26% Sodík 519 mg
56% Bílkoviny 31 g

Šneci z kuřecího masa na jehle postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které naklepeme. Potom maso osolíme, posypeme kořením na kuře a poté na maso položíme plátky slaniny a šunky.

2

Plátky masa zavineme do jedné velké rolky, kterou nakrájíme na proužky - šneky.

3

Takto nakrájené maso napichujeme na jehly nebo špejle.

4

V pánvi si rozehřejeme olej, na něm šneky osmahneme.

5

Když je maso osmažené, šťávu zahustíme vodou, ve které jsme si rozmíchali mouku. Vše ještě chvíli podusíme, poté ještě teplé maso podáváme přelité zahuštěnou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept