Recept

Srnčí lístky s ovocnou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 63 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37667
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
5 ks Pepř černý celý
500 g Srnčí kýta
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
Na omáčku
100 g Borůvky
1 polévková lžíce Cukr krupice
120 g Kompot brusinkový
1 kávová lžička Ocet vinný
100 ml Pomerančová šťáva

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 567 kcal
Kilojoule 2 374kJ
21% Sacharidy 75 g
11% Tuky 8 g
20% Sodík 393 mg
104% Bílkoviny 59 g

Srnčí lístky s ovocnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Srnčí maso vložíme do osolené vroucí vody a spolu s cibulí a pepřem ho uvaříme doměkka. Maso vyjmeme a necháme vychladnout.

2

Mezitím si připravíme omáčku. V rendlíku zhruba 3 minuty vaříme brusinkový kompot s borůvkami, šťávou z pomeranče, octem a cukrem. Poté omáčku přes síto propasírujeme.

3

Vychladlé maso nakrájíme na velmi tenké plátky a přelijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept