Recept

Zvěřinová směs na topinky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37672

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Feferony
200 g Houby čerstvé
500 g Kančí kýta
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
800 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 189 kcal
Kilojoule 791kJ
2% Sacharidy 7 g
6% Tuky 5 g
6% Sodík 115 mg
53% Bílkoviny 30 g

Zvěřinová směs na topinky postup přípravy receptu:

1

Do vroucí vody vložíme maso a houby a uvaříme. Cibuli nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.

2

Prochladlé maso, houby a cibuli umeleme. Do směsi přidáme česnek, feferonku, pepř, sůl a dobře promícháme. Pod fólií necháme v chladničce uležet.

Poznámka

Směsí potíráme topinky a sypeme strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept