Recept

Srnčí salát se sýrem a křenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 37677
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

300 g Brambory
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1,5 polévková lžíce Křen
120 g Majonéza
1 ks Okurka salátová
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 g Srnčí kýta
0,5 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Eidam cihla 30%
1 l Voda pitná
100 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 411kJ
4% Sacharidy 15 g
20% Tuky 15 g
14% Sodík 285 mg
63% Bílkoviny 35 g

Srnčí salát se sýrem a křenem postup přípravy receptu:

1

Uvaříme brambory ve slupce, slijeme a necháme prochladnout. Srnčí maso vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, sýr nahrubo nastrouháme, okurku nakrájíme na kostičky, očištěný křen nastrouháme, uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky a srnčí maso rovněž.

2

Všechny suroviny smícháme v míse s hořčicí, kysanou smetanou, majonézou, solí a pepřem. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept