Recept

Zvěřinový salát s ovocem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 37685
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

100 g Červená řepa sterilovaná
1 ks Jablka
500 g Kančí kýta
2 polévková lžíce Majonéza
70 g Olivy černé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
1 ks Salát hlávkový
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Šunka dušená
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 612kJ
6% Sacharidy 20 g
24% Tuky 18 g
18% Sodík 369 mg
66% Bílkoviny 37 g

Zvěřinový salát s ovocem postup přípravy receptu:

1

Do vroucí vody vložíme kančí kýtu a uvaříme doměkka. Maso necháme vychladnout a nakrájíme na nudličky.

2

Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme na nudličky. Pomeranč rozebereme na dílky a pokrájíme, šunku nakrájíme na nudličky, červenou řepu necháme okapat a překrájíme ji.

3

V míse smícháme maso, ovoce, šunku, řepu, majonézu a ochutíme solí a pepřem. Směs dobře promícháme a pod fólií necháme v chladničce uležet.

4

Podáváme na listech salátu a zdobíme olivami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept