Recept

Srnčí salát s fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37688
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Fazole bílé sterilované
1,5 kávová lžička Hořčice plnotučná
3 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Omáčka sójová
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 g Srnčí kýta
0,5 kávová lžička Sůl
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 536kJ
6% Sacharidy 20 g
8% Tuky 6 g
17% Sodík 334 mg
99% Bílkoviny 56 g

Srnčí salát s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Do vroucí vody vložíme maso a uvaříme doměkka. Poté necháme maso vychladnout.

2

V míse smícháme na kostičky nakrájené maso, najemno nakrájenou cibuli, okapané fazole, hořčici, kečup, sojovou omáčku, okořeníme solí a pepřem a dobře promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept