Srnčí salát s fazolemi - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Srnčí salát s fazolemi
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 37688 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Cibule |
200 g | Fazole bílé sterilované |
1,5 kávová lžička | Hořčice plnotučná |
3 polévková lžíce | Kečup |
1 kávová lžička | Omáčka sójová |
0,3 kávová lžička | Pepř černý mletý |
500 g | Srnčí kýta |
0,5 kávová lžička | Sůl |
800 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 20g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 352,5mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,5mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Fazole bílé sterilované, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Kečup, Omáčka sójová, Pepř černý mletý, Srnčí kýta mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Srnčí salát s fazolemi postup přípravy receptu:
1 | Do vroucí vody vložíme maso a uvaříme doměkka. Poté necháme maso vychladnout. |
2 | V míse smícháme na kostičky nakrájené maso, najemno nakrájenou cibuli, okapané fazole, hořčici, kečup, sojovou omáčku, okořeníme solí a pepřem a dobře promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet. |