Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 37705
Kategorie: Maso

Ingredience

750 g Brambory
15 g Bujón hovězí
120 g Cibule
350 g Hovězí ve vlastní šťávě
60 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
5 g Sůl
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 151kJ
10% Sacharidy 37 g
41% Tuky 31 g
94% Sodík 2 g
54% Bílkoviny 30 g

Táborové hovězí maso postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme máslo, přidáme nasekanou cibuli a za občasného míchání ji několik minut smažíme.

2

Přidáme oloupané na kostičky nakrájené brambory. Přilijeme vodu, kostku bujónu, dochutíme pepřem a solí, 10-15 minut zvolna podusíme, až brambory změknou.

3

Opatrně vmícháme hovězí maso nakrájené na menší kousky a prohřejeme je. Před podáváním zdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept