Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3772

Ingredience

0,5 l Hovězí vývar základní
500 g Hrášek
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Paprikové lusky čerstvé
10 g Petržel - nať
146 g Rýže loupaná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 232kJ
14% Sacharidy 50 g
7% Tuky 5 g
17% Sodík 340 mg
22% Bílkoviny 12 g

Hrášek s rýží postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme hrášek a dusíme téměř doměkka.

2

Rýži propereme, spaříme a ve větším množství osolené vody ji 10 minut vaříme.

3

Rýži přecedíme, přidáme k hrášku a vše dodusíme.

4

Směs naplníme do šálků vypláchnutých vodou a vyklápíme na mísu.

5

Pokrm posypeme jemně nakrájenou červenou kapií a petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept