Recept

Rybí polévka s rajčaty a fenyklem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 37742

Ingredience

200 g Brambory rané
1 ks Cibule
1 kávová lžička Fenykl obecný
1 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Petržel - nať
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
450 g Treska aljašská
150 ml Víno bílé
500 ml Vývar rybí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 966kJ
5% Sacharidy 20 g
5% Tuky 4 g
31% Sodík 626 mg
45% Bílkoviny 25 g

Rybí polévka s rajčaty a fenyklem postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět oloupanou, nasekanou cibuli a rozmačkaný česnek. Smažíme ještě 5 minut a přidáme fenykl. Po 1/2 minutě vmícháme vývar, rajčata, víno a omyté, neoloupané brambory nakrájené na kostičky. Vše zvolna povaříme asi 15 minut.

2

Nakonec do polévky vložíme očištěné, na dílky nakrájené porce tresky. Přisypeme nasekanou petrželku, krátce povaříme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept