Jednoduchý recept

Kořeněné výpečky z divočáka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 37747
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
4 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
500 g Kančí bok
500 g Kančí plec
0,3 kávová lžička Kmín drcený
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 449kJ
4% Sacharidy 13 g
11% Tuky 8 g
10% Sodík 203 mg
95% Bílkoviny 54 g

Kořeněné výpečky z divočáka postup přípravy receptu:

1

Maso z plece a bůčku vykostíme a nakrájíme na kostky.

2

V míse smícháme s prolisovaným česnekem, hrubě sekanou cibulí, s hořčicí, rajčatovým protlakem, kmínem, pepřem a solí. Směs řádně promícháme, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a v předehřáté troubě upečeme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept