Zdravý recept

Kapusta vařená ve vývaru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 3776

Ingredience

2 ks Kapusta hlávková
10 g Petržel - nať
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 470kJ
15% Sacharidy 53 g
15% Tuky 11 g
44% Sodík 878 mg
46% Bílkoviny 26 g

Kapusta vařená ve vývaru postup přípravy receptu:

1

Kapustu omyjeme, rozpůlíme a uvaříme ve vývaru tak, aby zůstala mírně tuhá.

2

Na hluboký talíř dáme půlku kapusty a přelijeme dvěma naběračkami vývaru. Posypeme sekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept