Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 37763

Ingredience

200 g Bageta
60 g Cibule
20 ml Citronová šťáva
3 g Fenykl obecný
3 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Olej rostlinný
50 g Olivy černé
3 g Oregano sušené
3 g Pepř černý mletý
5 g Provensálské koření
100 g Rajčata
100 g Sýr smetanový 65%
5 g Sůl
500 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 626 kcal
Kilojoule 2 618kJ
9% Sacharidy 33 g
55% Tuky 41 g
50% Sodík 993 mg
55% Bílkoviny 31 g

Francouzský hamburger postup přípravy receptu:

1

Mleté vepřové maso dáme do mísy, přimícháme citronovou šťávu, olivový olej, provensálské koření, nasekanou cibuli, smetanový sýr, fenykl, oregano, podle chuti sůl, pepř. Směs rozdělíme na 8 kuliček a vytvarujeme hamburgery.

2

Smažíme na oleji středně zprudka 3-4 minuty z každé strany, až jsou dobře propečené. Podáváme je mezi krajíčky bagety s rajčaty a olivami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept