Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 37769

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Feferony
500 g Hovězí maso mleté
500 g Listové těsto
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 740 kcal
Kilojoule 3 096kJ
14% Sacharidy 49 g
58% Tuky 44 g
16% Sodík 314 mg
65% Bílkoviny 36 g

Pálivý masový závin postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme feferonky napůl a zbavíme je semínek. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Feferonky i s cibulí vmícháme do mletého masa a přidáme sůl a pepř. Vše pořádně promícháme.

2

Připravíme si listové těsto podle návodu na obalu. Pořádně jej rozválíme na pracovní desce a posypeme strouhankou. Masovou směs rovnoměrně rozložíme na těsto, které pak zabalíme.

3

Závin přeneseme na plech, potřeme ušlehaným vejcem a pečeme 45 minut na 200 stupňů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept