Recept

Pilaf s rozmarýnem a modrými hrozny

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3778

Ingredience

1 ks Cibule
3 hrst Hroznové víno
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
1 kávová lžička Rozmarýn sušený
350 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
450 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 403kJ
17% Sacharidy 60 g
10% Tuky 8 g
20% Sodík 397 mg
11% Bílkoviny 6 g

Pilaf s rozmarýnem a modrými hrozny postup přípravy receptu:

1

Pokrájenou cibuli opečeme na másle, osolíme, opepříme, přidáme rýži, čerstvý nasekaný rozmarýn a mícháme jednu minutu.

2

Přilijeme vývar a 250 ml vody, přivedeme k varu a vaříme pod pokličkou 20-25 minut, rýže musí nasát všechnu tekutinu a změknout.

3

Vmícháme přepůlené kuličky vína, bez jader, nasekanou petrželku, sůl a pepř.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept