Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 3779

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
1 ks Kapusta hlávková
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 033kJ
8% Sacharidy 30 g
13% Tuky 10 g
30% Sodík 591 mg
28% Bílkoviny 16 g

Kapusta se sýrem postup přípravy receptu:

1

Kapustu omyjeme, rozpůlíme a krátce povaříme. Necháme okapat a usekáme.

2

Jemně nakrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme kapustu, česnek se solí a podlijeme vývarem. Dusíme doměkka.

3

Před podáváním pokrm posypeme strouhaným parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept