Jednoduchý recept

Suchar s medem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 37791

Ingredience

80 g Cukr práškový s vanilkovou příchutí
15 g Kypřicí prášek do pečiva
150 g Med včelí
1000 ml Mléko polotučné
650 g Mouka pšeničná hladká
150 g Solamyl - bramborový škrob
70 ml Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
25 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 486 kcal
Kilojoule 2 033kJ
24% Sacharidy 85 g
16% Tuky 12 g
2% Sodík 31 mg
19% Bílkoviny 10 g

Suchar s medem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme teplé mléko, přidáme med a rozmícháme. Přisypeme mouku, kypřicí prášek, solamyl, přidáme sádlo, špetku soli a vypracujeme těsto, které necháme odležet.

2

Plech pomažeme tukem, z těsta vytvarujeme dva bochníky, položíme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Po vychladnutí nakrájíme na krajíčky, vyskládáme na suchý plech a v troubě při otevřených dvířkách sušíme.

3

Krajíčky sucharu posypeme vanilkovým cukrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept